Оберіть розділи по яким бажаєте отримувати розсилку
Новини
Інвестиції
Іпотека
Заощадження
Кредит
Пенсії
Поради та інструменти
Шахрайство та злочинність
Види шахрайства
Порядок дій у випадку шахрайства
Уникнення шахрайства
Корисна інформація
Дітям
Для тих, хто потрапив в біду
Малому та середньому бізнесу
Молоді та сім'ям
Пенсіонерам
Фінансова грамотність
Фінграмотність Гра
OK
відміна
Медіатека
(044) 300-10-15

безкоштовно зі стаціонарних
телефонів по Україні

29.03.2024

98% УКРАЇНЦІВ ХОЧУТЬ ЗНАТИ СВОЇ ПРАВА І БОРОТИСЯ З КОРУПЦІЄЮ

У Підволочиську пенсіонери відвідали уроки фінансової грамотності

У Підволочиську пенсіонери відвідали уроки фінансової грамотності
23.07.2014

Починаючи з 1 лютого 2014 року в ПриватБанку стартувала програма з навчання пенсіонерів фінансовій грамотності. Суть даної програми полягає в тому, щоб навчити людей похилого віку правильно користуватисябанківськими послугами дистанційно, не відвідуючи відділень банку, та перебороти страх до банкоматів та терміналів самообслуговування. Крім цього пенсіонери мають можливість задати ряд питань, які їх турбують, та одразу ж отримати відповіді від кваліфікованих працівників банку.

Один раз на місяць у відділеннях ПриватБанку в Тернопільській області відбуваються тренінги для пенсіонерів, так, наприклад, в липні заняття для пенсіонерів відбулося в місті Підволочиськ. У приязній та неформальній атмосфері банківські фахівці розповіли слухачам, які є можливості для обслуговування в банку власників пенсійних карток, як і на чому можна буде заощадити, або додатково заробити. Навчали простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще розповіли про прості правила, які допомагають зберегти гроші на картці і як не дати шахраям жодного шансу ними скористатися.

В рамках зустрічі, тренери - провідні спеціалісти банку знайомилися з пенсіонерами, які виявили бажання відвідати фінансовий майстер-клас. Після цього відбулося ознайомлення з основними продуктами банку, з правилами користуванням ними, можливостями дистанційного обслуговування в банку, був проведений практичний тренінг.

"Я переконана, що завдяки таким зустрічам-тренінгам наші клієнти-пенсіонери зрозуміють на скільки легко і зручно самостійно користуватися банкоматами та терміналами самообслуговування в повсякденному житті, - каже Оксана Заблоцька, заступник керівника напрямку соціальних програм Тернопільської філії ПриватБанку. - Ми поставили собі завдання показати переваги наших продуктів та послуг, навчити користуватися ними та полегшити життя нашим клієнтам пенсійного віку, оскільки, з розвитком сучасних технологій, не має потреби витрачати час на відвідування відділень банку та очікування в чергах".

Після кави-брейку з пенсіонерами були обговорені питання і пропозиції, що виникли по ходу навчання. Всі були дужу вражені, задавали багато питань, дехто розказував про своє життя, перші враження від самостійної роботи з терміналом без допомоги клієнт-менеджера. Але всі, як один, запевняли що обов'язково прийдуть ще раз, якщо ПриватБанк організує подібний тренінг.

Пенсіонери, які бажають дізнатися на чому можна заощадити, а на чому вигідно для себе заробити, можуть звертатись до тернопільської БізнесШколи. Для цього потрібно зателефонувати за номером +380504373095 до заступника керівника напрямку соціальних програм Тернопільської філії ПриватБанку Оксани Заблоцької. Так само можна залишити заявку на участь у наступному тренінгу як в Тернополі, так і в будь-якому районному центрі Тернопільщини.

Тижневик Номер один 2014.07.22 18:17

http://gazeta1.com/index.php/80-ostanni-novini/14672